Január 14.

Sziasztok!


Ma elég zsúfolt napom volt, sok utazással. Voltam Siófokon, és Győrben is, ezért reggel nagyon kellett sietnem, hogy az "enyéimet" ellássam jó szóval, forró teával, reggelivel és orvossággal.
Megbeszéltük, hogy este jövök, és lesz meglepetés! Ugyanis Csabának szülinapja van ma. Tegnap a családja körében ünnepelte, ma pedig azt gondolta, hogy olyan nap lesz, mint a többi. Üres és sivár.
De nem így történt. Drága barátnőm, Bálint Valéria felajánlotta, hogy kiviszi nekik a vacsorát, és a forró teát mindenkinek, aztán majd valamikor érkezem. 
Menet közben a telefonjaim lemerültek a folyamatos csengések és ügyintézések között, így nem tudtam leegyeztetni Valival a lényeget, hogy hol találkozunk, de ő ügyes lány, megtalált. 
Addigra már "megetette" a fiúkat. Aztán egy gyors beszámoló, és elindultunk beszerezni a tortát. Nagy nehézségek árán sikerült is, mert az egyik cukrászda zárva volt, a másikban pedig olyan bunkó volt a kiszolgáló, hogy a becsomagolt tortát visszaadtam neki, és eljöttünk onnan gyorsan. Végre megtaláltuk a megfelelő tortát és irány az aluljáró.
Még nem aludtak, pedig ilyenkor már ez szokott történni. Volt nagy öröm, mikor megérkeztünk. Józsi megállapította, hogy ilyen ajándékot még soha életében nem kapott Csaba, ez biztos. Sajnos Csaba ezt az információt meg is erősítette. 
Csillogtak a szemek. Misi félrevonult könnyes szemmel, és azt mondta, hogy fáj a foga, nem tud enni. Józsinál ugyanez volt a helyzet. Sőt, Misi is inkább csak nézte a tortáját, amire még tűzijáték is került. Nem nagy beruházás, de hatalmas boldogság!
Természetesen elénekeltük közösen a Boldog születésnapot, és Józsi a szájharmonikáját kereste, mert el is akarta játszani. Sajnos nem találta meg.
Még kicsit beszélgettünk, majd mi Valival elindultunk hazafelé, a fiúk pedig aludni tértek.
Gondolom, ma szépeket fognak álmodni!
Holnap reggel, mikor viszem a forró teát, és a friss gyümölcsöt, a vitamint, majd elmesélik. Mert el szokták.
Jó éjt mindenkinek! img_1203.JPG

img_1204.JPG

img_1205.JPG

Csaba az ünnepelt.

limg_1206.JPG

Isten éltessen Csaba! Reméljük jövőre már nem az aluljáróban talál a születésnapod!

img_1207.JPG